Hedendaagse smaken
in een historisch kader
'Alles kan en mag' is de rechtdoorzee visie die de keuken bij La Rivée kenmerkt. Chef Roméo Cantineau laat zijn creativiteit los op eigentijdse gerechten, die hij samenstelt met kwaliteitsvolle producten van lokale boeren en speciaalzaken.
Invloeden van Vlaamse en Franse keuken tot culinaire trends van over de hele wereld inspireren onze seizoensgebonden menu's en vaste kaart.
MENU'S VAN HET MOMENT
Zin in een gezonde lunch of plan je een gezellig diner met vrienden of familie? La Rivée serveert zowel diverse sharing dishes en gerechten à la carte, als vaste menu's die met de seizoenen meegaan.
Reserveer hier een tafeltjeLUNCHSUGGESTIE
Je kan 's middags ook het menu of à la carte bestellen.
€ 29,00
VOORGERECHTEN
Tataki beef— wakame — dashi
Zalm — vadouvan — koko's
HOOFDGERECHT
Hert — Portosaus — shiitake
MENU
€ 50,00 / € 58,00* / € 95,00**
VOORGERECHTEN
Savooi — bloedworst — speculoos
Boschampignons— espuma — truffel — spek *
Wagyu AAA — gember — wasabi**
HOOFDGERECHT
Eend — shitaké — rode wijn
DESSERT
Peer — gezoute karamel — vanille
of Kaasbordje ‘Lieven’ (supplement € 9,00)
Aanpassingen
Indien nodig en als dit wordt meegegeven bij reservatie kunnen we de menu aanpassen naar dieet of levenswijze.
SLUIT 2024 AF MET EEN FEEST VOOR JE SMAAKPAPILLEN
De feestdagen zijn er om onbezorgd te genieten van fijn gezelschap én van lekker veel eten. Daar zorgt La Rivée graag voor. Ter gelegenheid kleden we Kasteel Ter Borcht feestelijk aan en serveren we een spetterend vijfgangenmenu op 24 en 31 december.
FIN D'ANNÉE 2024
€ 95,00 (€ 150,00 incl. dranken tot 2u)
Feestelijke appetizers
Tartaar van langoustine — zure room — groene appel (supplement kaviaar € 15,00)
Carpaccio coquille — dashi — sesam
Cappuccino noordzeegarnaal — saffraan
Hertenkalf — portosaus — trompet de mort — butternut (supplement 'Rossini' truffel & gebakken ganzenlever € 30,00)
Peer — vanille — karamel
Reserveer via info@larivee.be of 0499 37 78 98.